Magnus Betner

Yees, på onsdag ska jag & frugan gå & kolla på Magnus Betner som kommer till Loui Degeer hallen! Tycker att han är så otroligt skön, har varit o kollat på honom en gång tidigare när han var i Norrköping för typ 2 år sen! Gillar honom skarpt! Fast Sean the man knäcker nog endå :P haha

Jag & de flesta utav mina tjejkompisar tycker att han är sjukt het, men när man nämner det för nån kille så får de värsta chocken o frågar om man är helt störd. Men vadå jag tycker han liknar Wentworth Miller i Prison Break som är den snyggaste jag vet (men som otroligt nog är bög) Helt sjukt att den karln ska va bög! Vet inte om ja tror på det.. :P


Åå nu vill jag bara flytta, kan dagarna gå lite fortare?
Ska inreda hela lägenheten i vitt! Älskar vitt!
Vitt & Guld får det bli i vardagsrummet :)


Du är en underbar människa! :)

Pusss&Kram!
 


Måndag

Är sjukt glad för tillfället, har precis varit & tittat på en lägenhet! Det är Saras gamla lya som hon hyr ut i andrahand :) Så nu ska ja få hyra utav henne! Wiieee.. Lägenheten var hur mysig som helst & det som är bra är att hon hyr ut med möbler, så ja behöver inte känna nån panik med att köpa möbler! Kalas bra! Egen uteplats är det med, klockrent på sommaren, nackdelen är väl att man bor längst ner, lite läskigt att sova själv då :S hähä.. Men det bästa av allt: tvättmaskin finns! Ja har ju fobi för tvättsugor! haha..
Så förhoppningsvis får jag flytta in redan i mitten av december :) Längtar!

Helgen va kanoners, fredan var det Idol & film mys :) Lördan var hur stressig som helst, stressa runt på maxi med Madde & Becca, handla massa till festen o sen hem till Amanda o fixa håret, sen körde ja o Becca som 2 biltjuvar ut till Ljunga! Sprang runt i bara underkläderna o försökte fixa med ljudet till datorn, lyckades dock ej så bra, så fick vänta tills tekninska Moa kom till vår räddning och tröck på ON knappen på högtalarna! hahah..
Festen var hur lyckad som helst & vi hade jätte roligt! Alla va jätte fina & glittriga & Glamouriga :) haha!


Fiina Sara & Jag!


Madde & Jag <3


Sötnosarna Malin & Sofie!


Gica & Elin va fina i röda läppar!


Sara, jag, Frugan & Sara!


Frida, Becca & Sara!


PartiiPinglorna :)




Madde, Pam & Jag!


Lek-ledaren BeccaBus :)


En utav lekarna, svep ren sprit snabbast! :)



Liten del av de 25 tjejjerna som var där :)

Tack alla bruudar för en jätte trevlig & lyckad fest, kul att så många kunde komma & tack för alla fina presenter! :)




 


Torsdag

I morgon är det fredag! Veckan har gått jätte snabbt, vilket känns jäkligt bra :) I morgon får vi smörgåstårta oxå :) Mumms!

Å nu längtar jag till lördag då ja & Becca ska ha vår Glitter & Glamour fest! :) Vi blir ungefär 25 tjejjer! Kommer bli grymt kul! Ska åka o handla o fixa allt i morgon!

Här är min fiina päls som ja fick utav mamma & spets handskarna från Indiska!

Hmm måste komma på vad ja ska ha på mig på lördag! Glitter eller galmour? Eller båda? :)

Nu ska ja vila lite, blev inte mycket till sömn natten som var! :/

Puss&Kram




Tisdag

Idag har Ja & Mamma varit i Linköping på stan, jätte mysigt! Vi va inne i en affär som blivit både min o mammas favoritaffär som heter Lilla huset Hittade massa fint som ja vill köpa! Bland annat en fin kristallkrona & en vit spegel! De har sjukt fiina saker där inne, ungefär samma stil som på Drömgården i stan! Mycket vitt i trä, gammalt fast endå nytt! Det gillar jag! :)
Vill bara ha en lägenhet att inreda nu! Gärna en äldre med högt i tak & stora fönster!



Mamma shoppade lite kläder & smått & Gott!
Jag där emot handlade bara ett par tuffa Spets handskar som går upp en bit på armen & utan fingrar från Indiska!
Skit grymma köpte det sista paret som satt på skyltdockan!

Fick även överta min mammas svarta päls som hon hade när hon & pappa bodde i Sthlm!
Sjukt snygg, är en sån jag letat efter & tänkt köpa så plocka mamma fram den här fiina!
Det är den jag har på mig på bilden men syns inte så bra, ska fixa ett bättre kort på den :)
Tack mammi :)

Sen tog vi en sväng förbi brosans nya affär, har ju inte varit där innan, jätte fin var den!
Sen blev det även en snabbis in å Ikea!

Idag är jag riktigt trött, ska försöka att lägga mig skapligt!

Puss & Kram


Russian Roulette



Sjukt bra låt!


Måndag

Tiden bara rusar iväg nu var den här helgen oxå över, snart är det ju jul oxå, helt sjukt! haha..
Helgen var iaf en bra helg, fredagsmys med kinamat o massa gott, sen blev det endel tittande på fotbollscuppen! Sen blev det en spontan utgång på lördagen, som vi kom på rätt sent! Var väl inte på Otten förens efter 2 nån gång så det var ju i princip in o vända! Hann ju med 1 drink iaf :) De spontana kvällarna är ju de som blir roliga & det hade vi verkligen! haha Så himla knäppa, herreguuud!

Igår var det fika med tjejjerna på fräcka, sen förljde ja med Madde & Bulten & storhandlade, sen Vidare till Stadium arenan där frugan troget vart HELA helgen :) Såg finalen, Bosna tog hem segern!

Nu ska ja ta tag i mitt liv, måste börja leta lägenhet på riktigt nu!

Nej nu ska ja kila in till BeccaBus, vi ska planera inför våran fest på lördag!

Puss&Kram!


Torsdag


Sjukt snygg hon är Lady Gaga i nya videon! Aldrig att det är en kille asså! Bull shiit, en kille kan inte ha den kroppen! Damn!

Eller hur Hanni ;)

Nu ska ja in till stan & träffa Sara, ska ta en fika på fräcka! :) Länge sen vi sågs nu så det ska bli mysigt! <3

Puss&Kram


Tisdag

Vaknade nyss efter en skön & välbehövlig power nap ;) hahah sjukt trött! Blev ju inte mkt sova i helgen. Så den här helgen har ja lovat mig själv ska bli lugn, ingen utgång för min del inte! :P

Personalfesten var jätte lyckad, Vi började kvällen hos Sara några tjejer sen gick vi ner till Bomull!
haha ja Becca & Frida tog bilen till Sara för vi skulle slippa gå eller ta taxi, så när vi kom fram fanns det INGA parkeringsplatser lediga så vi fick åka en bit bort o parkera, Å slöa som vi är beställde vi en taxi från bilen till sara :) hahah Taxi chauffören trodde väl vi drev med honom, men va faan vi hade ju högklackat ;)


Vickan, Becca, Sara, Jag, Frida & Nikita

Beata & Vickan!


Musse, Dado & Orre :)


Ogge & jag!

bomull var det jätte trevligt, god mat & dricka, vi va väl kvar till kl halv 12 kanske, sen tog vi en sväng förbi Manesa, sen hann vi även med en snabb visit på en förfest & sedan vidare till Otten! Otten var väl helt okej, tror vi iaf haha inte många som minns speciellt mkt därifrån ;) hihi! Kvällen avslutades på Kopkins, Synd Hanna att du missa kebaben, den var grymt good ;) hahah.. :P

Söndan firades jag utav familjen så passade vi på att fira fars dag samtidigt! Bättre sent än aldrig! Fick Heiress parfymen som ja alltid brukar ha som tagit slut (igen) haha, sen fick ja en volume master & presentkort :) Av Peter, Fredda, Malin, med respektive fick ja en ridlektion :) hoho är lite nervös, va länge sen man red ju ;) hihi men ska bli kul! Pappa fick en bygg lampa som han önskat sig, han har fått för sig att han ska renovera om i uthuset ;) haha!

Igår va det myskväll nere hos Moa, vi åt Marängswisch (utan maränger) hahah & kolla på skräckfilm! :)

Nej nu ska ja fixa lite får uppdatera mer i morgon!

Puss&Kram


Bomull

Mys kvällen hos Beccabus va jätte mysig, Vin god mat & massa godis! Bakade även pepparkakor till alla killar på jobbet :) haha jätte fina med deras namn på, det vart kameler, gubbar & skidåkare :) haha
Tack för en mysig kväll/natt haha, Becca snacka även i sömnen har ja märkt nu! haha! <3

Nu är ja fit for fight för partii, vi ska hem några tjejer från jobbet till Sara innan & ta ett glas vin! Sen bär det av ner till Bomull, sen vidare nån stans? Förmodligen Otten! :)



Trevlig kväll!

Puss&Kram


Czarinna

Gårdagen var sjukt rolig & lyckad! Alla var super fina & vi ägde verkligen :) Man fick värsta kicken av att gå ut på cat walken, speciellt till den öppningsmusiken som ja hade turen att få när ja gick som 2:a efter "ägget" ;) hahah!

Sara Elin & Jag som ryska fina damer :)



Svarta madame :)

Tack tjejer för en trevlig & rolig dag :)

Nu ska ja skynda in till stan & möta upp Becca, vi ska sova hos hennes föräldrar i kväll & ha myspys!
Vi ska baka pepparkakor, äta massa godis & kolla på Idol! :) <3

I morgon blir det bomull med jobbet!

Puss&Kram


Onsdag

Nyss hem kommen från en mysig pratstund hos Hanna, druckit the, ätit choklad & pratat hemlisar :)

Vi kom även fram till att Hanna är en mupp & hon står fört ;) hahah bästa idag! :)

Igår va ja o färga & fixa ögonbrynen hos Malin innan visningen i morgon, blev jätte bra! Sen tog ja en sväng in på kjell & köpte en extern hårddisk (rosa), & ett trådlöst nätverkskort så ja kan ha min egna dator :) Så de får bruursan hjälpa mig att instalera på söndag! Sen köpte ja det ljusbeiga linnet från Vila som ja spanat på ett tag! Tänkte ha det på lördag på julfesten! Å på råga till det åkte ja på P-böter i parkeringshuset, så himla onödigt! Tänkte ju inte på att de höjt avgiften, tänkte att en 10:a skulle räcka 2 tim, men räcker ju bara 1 tim nu :/
Haha fatta ju inte heller att de va P-böter, lappen såg ut som ett litet gult kvitto, trodde de va reklam o körde iväg med lappen under vindrutetorkaren.. Sen plocka ja upp Becca & så åkte vi & mötte upp Vickan (skulle på dolphins) Å så säger Becca, -Carro har du fått böter? -Nae de är nog bara nån reklam säger ja.. Men så va ju inte fallet! Surt men va fan, bara å betala å se glad ut! Sitter här nu & har betalat skatten & försäkring på bilen + lite andra räkningar, så nu är kontot tomt, shiit hur ska ja överleva till nästa lön? Det blir tight!

Livet är hårt!

Ledig i från jobbet i morgon då, Istället blir det en hel dag med styling från topp till tå :)
Ska bli grymt kul! :)


Puss&Kram


Måndag

Då var det måndag igen då! Helgerna går FÖR fort!

Fredags åkte ja ner en sväng till Moa & ida, kolla på idol, åt massa gott & snacka skit! *mysigt*

Lördags blev det en tripp till Linköping, ikanohuset! Å ja handlade ingenting! Riktigt stolt över mig själv :)
Sen var det bara att stressa hem & göra sig iordning till kvällen! Åkte först hem till Sofie där vi tjejer hann med ett glas vin, sen vidare hem till Stejjan som fyllde 24 år! :) Där var det fullt hus vill ja lova! & roligt var det oxå!
Efter det mötte ja upp min kära fru viktoria i Otten kön! Tack blndi för att du finns du är en ängel ska du veta :)
å otten mötte vi även halva job styrkan som vanligt, helt sjukt :)


Sofie, Ida, Jag, Martina & Becca hos Sofie!


Hos Stejjan & Anna :) Värsta draget!


Sara, jag, Gica & Elin :)

Nej nu blir det duschen sen sova för i morrn blir det upp tidigt igen! Funderar på att gå kväll 1 vecka, skulle behöva sova ut lite!

Just det nästa lördag är det julfest med jobbet på Bomull :) Wiiie va kul!

I morgon ska ja färga ögonbrynen på Make Up Store sen blire basket match med frugan & kanske Becca!? :)

Puss&Kram




Fredag

Sitter här & har Idolmys med Pappi :) Har flyttat hem nästan alla saker idag! Galet mkt grejer man har alltså :P
Så nu är det ännu värre bombnedslag i rummet, haha går knappt gå in!

Sitter även & tittar på Make up stores bilder från visningen i sthlm. undrar vilken outfit ja får.. haha
Skulle nog helst vilja ha nått sånt härnt:


Hoppas verkligen att a slipper bära denna kroppsstrumpa iaf :) hihi


Wiie va roligt de ska bli :)



I morgon blir det PartiiPartii:)

Puss&Kram


Torsdag

Igår var en rolig dag på jobbet, tiden gick jätte fort, idag däremot var en jätte seeg dag! Trodde aldrig att den skulle ta slut! Efter jobbet tog ja o Becca en sväng på stan, shiit lönen är ju faan slut ju, å det är 3 veckor kvar till lön! ja måste sluta shoppa, börja spara pengar ist! men det går inte, är som en sjukdom ju! :P

Ja köpte nya jeans & svarta uggs, sen en svart klänning! Tog en sväng in på Make Up Store oxå & köpte en Peelingkräm som vi måste ha innan visningen på torsdag! Shiit det är ju om 1 vecka, är lite nervös, tänk om man snubblar eller nått pinsamt :)




Vi har även hunnit med att röjja lite i mitt nya rum! pappa drog hit grannen som kom o hjälpte till att bära upp lite möbler, så ja får lite bättre plats med mitt bråte! Sen plocka ja in de kläder ja fått med mig, förstår inte hur ja ska få plats med alla mina kläder, de får ligga i påsar! För den här garderoben fyller ja snabbt!



I morgon ska ja lämna in bilen & byta till vinterdäck! Sen ska ja till lägenheten o flytta hem de sista grejjerna!
Å sen blir det idol mys med Moa & Ida i Svärtinge! ladda batterierna lite inför lördan!


Här är skorna som ja råka klicka hem från nelly

Snygga va? :)

Nu ska ja plocka ur diskmaskinen, för man måste hjälpa till nu när man bor hemma, ingen semester här inte ;)

Puss&Kram



Fiin


Tillbaka igen

Då var man tillbaka igen efter ett uppehåll med bloggandet! Har varit en väldigt rörig period i livet & mycket har hänt & förändrats! Separation, födelsedagar, kryssning, & så har man gått & flyttat hem! Känns ju jäkligt skumt eftersom ja inte bott hemma sen ja var 16 år :S  Å Har varit tillsammans med Micke sen ja var 15 år, känns oxå väldigt konstigt att vara singel! hur är/gör/beter man sig då?
Men det här var verkligen vad jag behövde, lite egen tid & utrymme! Men vad jag VERKLIGEN skulle behöva nu är en egen lägenhet! Nån som ska flytta? :)
För tillfället bor ja nu i mammas o pappas gamla sovrum på nedervåningen, & det ser ut som ett riktigt bombnedslag! påsar & grejer överallt! Å då har ja endå inte fått med mig allt från lägenheten i stan! Ska dit på fredag & fixa det sista! Ruggigt mycket saker är det, man har ju hela sitt liv där inne!

Så här ser det ut för tillfället i mitt nya rum :)


Det får funka för tillfället! :)

Tack mamma & pappa för att ni finns! <3
Även fast allting känns väldigt jobbigt just nu!
Så vet ni att ja älskar er!


Vill även tacka alla mina fiina vänner som ställer upp så otroligt mycket för mig just nu!
vad skulle jag göra utan er? <3


Men vad har det hänt för roligt då? Hmm..

Kryssning med jobbet! Riktigt roligt faktiskt! :)

Här med Parris, Madde Orkun & Johan! :)

Fick även med mig lite godsaker hem från taxfreen ;)


Den rosa flaskan får invigas till helgen, den ser riktigt good ut! :)

Igår tog ja & Becca en promenad till Willys med Bonzo, sen gick vi hem till henne & lagade jätte god lax med klyftpotatis & god sallad :) Jätte gott Becca du borde bli kock ;) Sen hade vi Entourage marathon, jätte mysigt! tack för du finns BeccaBus! <3

Idag hann jag med att träffa Sandra oxå vi hade en dejt i henns bil med lite gottit :) hahah!
Skönt att träffas o få prata om allt! Tack för presenten, du är ju bara för goo :) <3

Jag har världens bästa vänner!! <3

Becca & Jag har även planerat vår födelsedagsfest! Glitter & Glamour tema ska det bli!
Ska vara ute hos Beccas föräldrar i Ljunga med våra Tjejjor! :)
Wiie, kommer bli grymt kul!

Nej nu ska ja betala en räkning till Nelly, råkade beställa ett par skor därifrån! Skulle bara kolla hur man beställde med faktura ist för kort, å så klicka ja på faktura o sen stog det: Tack för din beställning!
haha så kan det gå, men är nöjd med dom, lite stora bara men tror ja behåller dem :)

Lovar att uppdatera mer nu, Sara  hihi
Saknar dej! <3 Måste ses snart!

Puss&Kram på er!





 


RSS 2.0