Måndag

Nyss hemkommen från jobbet, jämt sist ut, å sen ska vi ju ha crew möte i rökrutan oxå innan vi åker hem :) haha

Igår va vi hos Patte, Jullan & deras lille Wille, så hilmans mysig unge, han bara sover o sover störs inte utav nått, man kunde pussa å hålla på med honom hur mkt man ville utan att han brydde sig! Skönaste katten har de oxå, han bränner runt i lägenheten å springer in i väggar o har sig, helt yr!

Stolt farbror :)


Selda & Jag!


William ålar sig på Pattes mage :)




Vi hann även med en sväng på stan igår, köpte ny svart skinnjacka på Gina & så lunchade på Pause!

Sen åkte vi hem & gjorde vofflor & tittade på män som hatar kvinnor, hemsk men bra film! kunde inte titta vid vissa scener.. ush tänk att det finns sånna svin till karlar! Fy fan säger ja!


Kräftskiva





Försöker lära mig min Iphone, det är inte det lättaste vill ja lova, får träna lite mer hemma innan ja tar med mig den ut, det känns lite för riskabelt, när man varken vet hur man skriver sms eller svarar! Nae riktigt så farligt kan de ju inte vara, det finns ju för faan bara en knapp!

I morgon blir de kräftskiva i hos Sandra & Mange, Kräftskiva med grillat kött & kroketter! Kanske kan ta 1 kräfta eller två :) Får se om Micke får några kräftor annars får vi väl köpa några stycken! Ja gillar igentligen inte kräftor, men de är rätt kul att leka med dom, låtsas som att man äter, dra dän klorna å dä..

Trevlig helg, nu ska ja ha soffmys & titta på kristallen!

Puss&Kram

Fredag

Ensam hemma, grabbarna är & fiskar kräftor & sover i tält, skönt! Skulle igentligen hängt me brudarna i kväll men vi jobbar ju i morrn bitti allihopa så de känns lite segt. Vi funderar på att slå upp ett tält utanför lagret så vi slipper åka hem. Är ju så jobbigt att ta sig dit på morronen, så då kan man ju sova lite längre tänkte vi.. Låter de som en bra ide? va, nä, elle?

Nej nu ska ja betala räkningar, ja verkligen älskar att betala räkningar! Räkningar gör mig lycklig (NOT)

Bjuder på en låt som fastnat på min hjärna...

 


 

Så nu kanske den fastnar på din hjärna istället... 

Torsdag

Shiit va fort dagarna går, hinner ju inte med att blogga :) Men nu har ja fått skäll av Sara så nu är det bäst att ta tag i det!

Hmm vad har hänt då? I tisdags så var ja o Micke ute i skärgårn en sväng med båten efter jobbet, men de va så kallt så vi åkt in mot stan igen! Sen var vi på BB på kvällen & hälsade på Patte & Jullan som fått en liten William :) Så himla söt var han.  Man kunde inte sluta titta på honom för han va så söt när han låg där! :)


Igår var en seg dag, var helt sjukt trött, körde in i en refug på vägen till jobbet, eller ja skulle ju bara kolla om Madde & Becca va med i matchen (haha, eller inte) Efter jobbet åkte ja & Erika till Linköping & shoppa, blev en hel del grejjer! Man kan ju lixom inte hålla sig när man fått lön!

Fick min Iphone igår oxå :) haha men Micke får vänta 2 veckor till :) YEES! Är dock bara han som sitter o leker med den, ja fattar ingenting av hur den funkar, haha hur fan ska ja kunna överge min gamla hederliga sony ericsson K800i den är ju bara för braa, men den ska mamma få överta, du får ta väl han dom den mammi :)



Lite utav det ja köpte i Linköping!

I kväll ska ja ha myskväll alldeles själv :) Micke ska ut o fiska me grabbarna!
Ska bli så himla skönt, älskar att bara få va & bara finnas till...
Synd att vi inte har något godis hemma....
Ska mysa ner mig i soffan med täcke, kudde & en kopp vanilj The..

I morgon är det fredag, den här veckan har gått ruggigt fort!
Men ska ju jobba lördag oxå så man kan ju säga att det är torsdag i morgon så känns det lite bättre :)
Vi har sjukt kul på rasterna, speciellt när Hanna är i farten, bästa humorn!
-nähä om man skulle ta å hänga sig kanske, (tittar upp i trädet & kliar sig i krullet)
Bästa gänget: Madde, Dado, Jocke, Hanna, Becca & Stina! Ni är så goa mina små änglar!

Nej nu ska ja bara vaaaaaaa...

Puss&Kram


Måndag

Har precis varit & handlat, å vi är ju helt otroliga när vi handlar, förstår inte vad det är för fel... Vi plockar bara i massa godsaker i vagnen, idag blev det vofflor, grädde, paj, vaniljsås, pannakotta, frys mat & smoothie mix.. haha bara garva åt varandra när gick igenom vad vi lagt i.. Men seriöst, att laga mat är ju det tråkigaste som finns.. Å nu får ja ju matlådor av Madde också, skit bra :) haha.. Ja fixar frukost & hon lunch ;) Madde är så duktig på mat, du borde nog kanske bli kock ist gumman :) Nu har vi iaf lagat mexicana med ris (dock med såndär kryddmix som man bara blandar i köttfärsen) Inte så komplicerat, det gillar vi! :) Nu blir det lite Pannacotta till efterrätt.. Mmmm va gottit!

Shiit va ja garva igår när ja tittade på bilderna från i lördas, speciellt sista kortet när ja o Glenn är på väg hem å ja har hans skor på mig o han går på strumporna, å kebaben i högsta hugg! :) haha här kommer lite piccs!

















& till sist favoritbilden!

Tack för lånet Glenn, du är ju en riktig karl! :) haha

Nu ska vi mysa med en film i soffan & äta pannacotta!
I morgon blir det jobb sen skärgården!

Puss&Kram

Söndag

Ja vad ska man säga, tack för en trevlig kväll, för den var ju trevlig, det mesta utav den iaf om man bortser från lite bråk & näsblod.. Förstår inte varför det jämt ska hända något sånthär när alla vi festar ihop? jämt.. Så tråkigt! Men men alla mår bra idag iaf och allt är löst! Här kommer lite bilder när vi var hos oss innan, de andra är på krökarkameran som förövrigt är död på batterier för tillfället!


Söta lilla Becca på vår balkong!


Evelyn lika söt som alltid :)


Fullt hus!


Glenn med sin mintu som han drog den första kl 17.00 :)


Rieva & Johnny :)


Grabbarna grus på balkongen!


Micke & Jag!


Evve & Krangel :)


Tomma & Micke!

Ska sätta andra kameran på laddning nu så lägger ja upp partybilderna senare, eller i morgon :)
Idag har ja jäkligt ont i fötterna, fick skoskav av mina snaskisar så ja blödde på hälarna, Fick låna Glenns skor på vägen hem så han gick på strumporna, fick även hans tröjja för ja frös så dant, haha så himla kul de måste sett ut, med varsinna kebabrullar i händerna oxå :) Tur att vi inte mötte nån vi kände :) Sen när vi kom hem bäddade vi åt Glenn på soffan & sen deckade vi allihopa direkt! När vi vaknade var dock Glenn borta, Hannas pappa fyller 50 idag så han fick nog brottom på morgonen! haha..

I dag blir det kanske grill i Svärtinge! Bara slappa & njuta av livet! :)

Tack för igår alla mina vänner!

Puss&KrÄm;)


Partii




Fick bli svart&vitt, sen ska ja ha min blå jacka i kväll!

Väntar på att folket ska komma hit, vi ska ta några glas här hemma innan vi går över till Kalle!

Trevlig kväll allihopa!

Löördag

Började dagen med frukostbuffé på Sockerbagarn med Becca & Madde :) Jätte mysigt! Sen tog ja & Becca en promenad till stan, köpte dricka till kvällen sen gick vi förbi Parken & sen hem! Ska färga min utväxt nu sen göra mig iordning, vet dock inte va ja ska ha på mig i kväll... (I-landsproblem ja vet!)

Min frukost :)



Är lite förbannad på 3, vi beställde ju varsinna Ipone mobiler för typ 3 veckor sen, Å när vi ringer å frågar varför vi inte fått dom så har idioterna glömt att beställa våra! Skämt företag för Fan, Ush, så nu måste vi vänta 3 veckor till... KUL! Men fick en bra deal av killen så vi får 2 månader gratis var... Har hittat en sida med massa coola skal till Iphonen, ja ska ju ha en vit men skulle vilja ha nått fint skal man kan sätta på ibland, så man kan variera lite! www.ideal-case.com/iphone3g





Igår så var vi hos Sara & Ante & hade tacco & filmmys, synd bara att ja somnade, haha va helt sjukt trött :) Men de va jätte mysigt & jätte gott, Sara är kung på att göra tzatziki & guacemole (stavas de så?) haha..

I onsdas va vi o käka på trädgårn med Krangel & Evve, sen gick vi o kolla lite på RixFm festivalen & sen fyverkerierna!




Nu måste ja lägga på ett kol! Trevlig helg!
Puss&Kram

Tears of an angel

Fick den här låten av Jocke på jobbet idag, grymt skön... gick på repeat i öronen :)
Den är med i nya Twilight filmen New Moon, åå ja vill se den kan den komma ut snart!

Onsdag

Den här dagen har gått fort.. är väl så när man har kul :) haha.. Har dock inte orkat göra något efter jobbet, skulle ju träffat tjejerna men orka fan inte.. sätter man sig på arslet när man kommer hem är det kört :/ Orkar nog inte heller åka ner o kolla på fyverkerierna.. men va faan så överskattat, samma skit varje år! Får se om ja orkar dit i morrn ist!
I morse var ja helt pajj, har ju åkt på förkylning & halsont så ja va som en jäkla zombi, visste inte vart ja va eller vart ja skulle när ja åkte till jobbet, ja bara körde, sen vid korsningen kom ja på att JUST DET MADDE & BECCA ska ja ju hämta oxå, vilket ja gjort varje morgon denna vecka men just denna morgon var inte riktigt som den skulle... Piggnade dock till sen men ja hatar att va förkyld, finns inget värre, blir helt seg & trött i huvvet! Men ja ska ignorerat, tänker inte va hemma från jobbet å ja ska gå ut på lörda hur sjuk ja än blir! Så de så!........

Hmm.. va ska man köpa till kalle då? Han blir ju 25år så vi ska fira honom på lördag! :)

Kom å tänka på Yrrol filmen...
- Ja skulle vilja ge bort en fantasipresent, en jätte stor bulle... som man kan gå in i.. sen spelas det en teaterföreställning å så är det massa djur man kan klappa.. å sen så blir allting bara svart........ eller, ja vet inte..
-Ska vi bestämma oss för den här bullen eller? :)


HAHAA  så jäkla bra när Hanna imiterar dom :)

För fan blanda inte in mig i vårt förhållande

Shopping

Köpte den här blå jackan på H&M för 399kr, har nog fastnat lite för blått :)





Längtar till helgen, på lördag ska ja Becca & Madde (kanske Hanna?) äta frukost buffé på sockerbagarn, sen ta en promenad till stan & handla till kvällen, för då blir det att fira kalle som blir 25!
Nu ska vi åka å handla lite mat, i morgon är det jobb igen!
Puss&Kram

Tisdag

Den här dagen har gått väldigt långsamt, men skönt att få gå dag på jobbet ist för kväll! :)
Igår åkte vi ut till Svärtinge o käka Taccos me mor o far, sen tog vi en sväng till Mickes farfars sommarstuga för att titta lite, hade planer på att köpa det men det är så mycket jobb med det! :/ Skulle verkligen vilja ha en liten sommarstuga som man kunde renovera o göra snygg.. Men helst vill vi ju ha en i skärgårn så man kan ha båten där.. (lycka till å få tag i det) haha.. vill bara renovera, har massa ideér om hur ja vill ha det.. ljust o vitt!
Finns en sida som heter www.unikdekor.se som det finns massa häftiga dekorer som man kan ha på väggen.. :)
 
Oxå coolt med fototapet, ta ett kort själv å skicka efter som fototapet, de skulle va grymt!


Halmstad

Nu är vi hemma efter att ha varit & rockat loss på Halmstads gator! Ja Hanna, Micke & Glenn stack dit i lördas morse, det skulle åkas så jäkla tidigt så redan kl 5 på morgonen var man uppe, kom dock inte fram förens kl 12 endå bara för den där jävla Gps jäveln ledde oss till fel adress, Falkenberg jo men visst! Väl framme på hotellet var vi så trötta så vi la oss å slagga nåra timmar så vi skulle orka med kvällen! Hann även med lite Shopping! :) ALLTID!

Ja vad ska man säga Halmstad är som hemma fast annorlunda! här kommer lite bilder!







Min sjukt snygga vän :)




Hanna lullar runt på halmstads gator


haha :)

Hanna röjjer


Killen i bakgrunden, skönaste killen i Halmstad :)

Det var lite från den kvällen, hade även sönder lite gitarrer & slängde ut Tvn från hotell fönstret, inga konstigheter!

Dagen efter åkte vi en sväng till Tylösand, där blåste det storm, käka lite glass & hängde på stranden! Drog in ett varv på Per Gessles hotell och kolla läget oxå, rätt fräscht ställe! ;)




Pelle G


 

OBS! hotellfrukost är det bästa som finns!


LoveGame
Lets have som fun this beat is sick i wanna take a ride on your disco stick :) haha

Puss&Kram


Torsdag

Jobb, jobb, jobb! Det var tuffare än vad ja trodde att jobba på lager! Men de blir roligare för varje dag som går :)
Mitt nya smeknamn är för tillfället Bettan, haha Madde kallar mig ju Spettan å då trodde grabbarna att ja hette Bettan :)
Sen på namn listan stog det att jag hette Carolin Spete, Så det är många smeknamn där ;) Bettan Spete, Thats me!

Men är inte så kul att jobba kväll, känns som man inte har något liv utanför jobbet, jobbar 15-23.30 är hemma kl tolv, går o sover, vaknar kl tolv på dan, duschar fixar mat o sticker till jobbet! rätt segt, så nästa vecka hoppas vi att vi får gå dag istället!

Nej nu ska ja slänga i mig lite käk o sen plocka upp Madde (eller ska ja säga Johanna?) Å bege oss till jobbet!

Dagens outfit ;)

Hårt arbetande kvinna i stålhetta skor! haha

Det första ja tänkte när ja fick se arbetskläderna var, shiit inte rött, ja gillar inte rött, har inte ett endaste klädesplagg i garderoben som är rött, men men de får gå... Bara å gilla läget! :)


Måndag

YES! Ja o Madde fick jobbet! wiihuu, de ringde igår kväll å undra om vi kunde börja redan idag! Så vi börjar kl 15-23.30!
Känns lite segt eftersom ja jobba natten som var men de får gå! är sjukt glad nu iaf!

Madde nu börjar våra nya liv! nu jäklar ska vi börja träna och ta tag i våra liv! :) Eller hur?!
Ser ut som att vi inte blir av med varandra, vi sitter nog ihop ;) haha.. kommer väl sitta på samma äldreboende sen när vi blir gammla ;) hihi!


Så här ser min fina askkopp ut som ja köpte på marknaden :)


Nu ska ja snart bege mig till kontoret o prova ut arbetskläder & skriva på papper!

Det går bra nu...


Söndag

Sitter ute i Svärtinge på altanen, har varit uppe i Lomma o badat! Riktigt skönt, hade med oss shampoo & balsam så vi passade på att tvätta håret i sjön, härligt! Igår hade vi lite grillfest här i Svärtinge med mamma, pappa, bror, Micke, Peter, Malin, Martin, Figge & rebecca! Vi spelade kubb, åt & drack gott! Malin & Martin hade köpt en lite hund valp som heter Bolt! Jätte söt! Ja vill oxå ha, men de har lovat att vi ska få va hundvakt :) hihi!

Malin & Bolt


Bolt

Leker med en ölburk :)

Martin & malin

Älskling :)

Var även på hällestad marknaden igår med Micke, mamma & pappa! Köpte munkar, godis, en jätte fin handmålad askkopp, en present & Micke hittade ett par nya Hugoboss shorts för 50kr :)

Mamma & jag fick sitta bak på ditvägen!

Micke & pappa fram!

Ja & Micke vid marknaden

Mamma, jag & Micke!

Sen var det brudarnas tur att sitta fram :)

Pappa & Micke när vi precis kommit hem från marknaden! De satt bak o sjöng till Living on a prayer & drack öl :)
haha, vilka livsnjutare! :)

Ska snart bege oss in till stan, börjar jobba kl 21.00-07......

I morgon hoppas vi på att Micke får sluta tidigare så vi kan dra ut i skärgården :)

Puss&Kram


Skärgårn

Lite bilder från gårdagen i skärgårn!

Vi :)

Patte & jullan!

Patte åker ring :)

Korvkrig! :) haha

Julia & Patte

Krangel, ja & Micke mitt ute i havet på en sten!

Slappar!

Badkrukorna :)

Kom nyss hem från Älgsjön, har varit där en sväng med Erika & hennes mamma å solat å badat!

Nu ska ja bege mig mot jobbet, slutar 21.15!

I morgon blir det marknad å sen grillfest i svärtinge!

Puss&Kram

Fredag

I onsdags var vi ute i Skärblacka å myste med familjen! Det blev grillning, bad i mårängen & mycket skratt! :)

Å lilla Mollys rum hade blivit ännu finare sen sist!





Mårängen









Tack för en super mysig dag :)

Igår vart det en heldag i Skärgården med Micke, Krangel, patte & Jullan! Sol, bad, ring & vattenskidor!
Lägger upp bilder på det i kväll nu ska ja o Erika åka o bada!
PussoKram


Onsdag

Idag är ja trött, riktigt jäkla trött! Vill bara ha ett nytt jobb nu!...

Men nu så ska ja o Micke ut till la familia i Skärblacka! :) Ska bli mysigt!

Å i morgon är vi lediga så då blir det heldag i Skärgårn :) wiiie! Sola & Bada! Eller a sola iaf! ;)

Sommaren med Göran var helt underbar, garva i stort sett hela filmen :) Han är ju en klockren skådespelare den där GÖRAN :) haha..
Efter filmen åkte vi ut till Lindö å käka vid hamnen, blev pizza för allihopa, dock inte lika gott där längre?!.. Å konstiga menyer, priserna stämde inte o de var mosade flugor på typ varje sida! Geson tänkte fråga om det ingick mosad fluga på capriciosan.. haha.. tur att han inte gjorde de, hade ju varit äka honom o fråga en sån sak...

Nej nu ska vi åka!

Puss&Kram

Tisdag

Lättad, så känner jag mig nu! Skönt att vi pratade igår, en stor sten lättade från mitt sorgsna hjärta!

Nu är det bara ett jobb som fattas så är ja lycklig igen sen! Går o väntar på att de ska ringa.... *HoppasHoppas*

I kväll blir det Bio med Erika, Geson & Micke, vi ska se Sommaren med Göran! Tror att den är grymt rolig :)


Förfest&Palace

I lördags blev det en riktig tjejfest här hemma :) Vi dansa macarena o fågeldansen sjöng o hoppa i sofforna :)
Riktigt rolig o lyckad kväll :) Hamnade på Palace där vi träffade lite roligt folk! dels en Skånsk kille som hängde med oss ett tag som ja först inte förstod ett ord av va han sa så vi fick prata svengelska :) haha! Sen träffa ja ju Sara :) Alltid lika roligt att träffa dig vännen! (Dags för film kväll snart Micke har fixat en ny skräckfilm) VARNA ANTE!
 Här kommer lite bilder från kvällen!











Nu ska ja o Micke se på Ice age 1 :) Får se om ja orkar hålla mig vaken, blev ju inringd i morse så har jobbat från 8 på morgonen till 8 på kvällen idag, ruggigt segt! Så är helt pajj va ju vaken lääänge igår!
Tack Fia för hjälpen! Du är ju en pärla!

Puss&Kram

PartiiPartii





Väntar på att brudarna ska komma, sitter o dricker lite Baja Päron o lyssnar på musik!

 


Trevlig kväll allihopa, kanske ses ute i vimmlet :)

Puss&Kram

Ny mobil?

Micke o ja va o kollade på nya mobiler igår, han är jätte sugen på den nya Ipone mobilen! Å ju mer vi stod där o snacka med 3 snubben så blev ja mer o mer sugen på att oxå köpa en ny! Så nu väger ja mellan antingen Prada mobilen eller Ipone mobilen fast ja ska ha en vit o Micke en svart i så fall :)
Svårt men tror nog att ja tar Ipone mobilen oxå, men ja gillar Pradan med tangentbordet :) Det är lite Gossip girl känsla över den mobilen :) Men som 3 snubben sa så är Ipone mobilen en mkt bättre mobil o pradan betalar man nästa bara för märket!



Vilken tycker ni ?

Löööördag

Igår var det fredag vilket innebär fredagsmyyys! (hoppas inte föräldrarna stör, nu är det fredas myyys) hihi
Så vi hade fredas mys hos Hanni, Glenn & Elton :) Hanna o ja va o handla på City Gross, lite godis o chips o sånt som man ska ha när de är fredasmyyys:) Har verkligen så himla kul när ja är med dig Hanna, du får en alltid att skratta! Vi skämde även ut oss för vår vän Jooaaakim när vi stod i kassan o skulle betala så gick han förbi med sin tjej, å självklart så ska väl ja o Hanna börja gorma o skrika o vifta o ha oss! Jooakim hej hej joakim!! haha.. Hans tjej undra nog va vi var för jäkla blondiner som stod o hojjta i kassan efter hennes pojkvän :) haha Jocke själv såg oxå lite skärrad ut! :) haha
Sen på vägen ut berättade Hanna om en sång de bruka sjunga på jobbet om Jocke, då spack de för mej o ja höll på att dö av garv! den gick typ: Joooakiiim, när ja ser dej får ja kortslutning (han som sjunger tingeling) haha tänk er då Hanna som sjunger den med gulletussan röst :) Så himla roligt, sen åkte vi tillbaka till grabbsen o kolla på film kommer inte ihåg va den hette men de va nån med Paul Walker, riktigt bra film men man var verkligen tvungen att hänga med o snappa upp allting för att fatta! Dock var det ju bara ja o Glenn som såg hela filmen då Hanna somna när hon skulle natta Elton o Micke somna i mitt knä :) Så ja o Glenn fick sitta o analysera filmen själva :) haha..

Hanni & en trött Elton!

Just det var ju i Linköping igår med, började på Ikea där vi köpte lite nya krukor o blommar (dock plast) Alla blommor dör hos oss, vet inte hur många orkideér vi köpt som bara dör o dör! ush! Så nu är de plast som gäller!
Köpte lite allt möjligt små plock från diskborstar till doftljus :)
Sen tog vi en sväng på Ikanohuset, köpte ett par zebra bikinitrosor, en svart bh, & sen hittade jag ett jätte sött armband från BikBok som ja bara va tvungen att köpa! det är en jordgubbe, tårtbit, nyckelpiga o blommer på :)


Hittade även ett par skitsnygga gummistövlar på CityGross:)
Ja som letat efter ett par grymma å inte hittat nån stans, så funderar på att köpa dom :)

Ska nog åka ner o göra det idag :)

Ska tydligen få ha Bultens bil idag, grabbarna åkte nyss till Mantorp så de tog vår bil! Eller a Mickes bil, men han har sagt att den är min oxå :P hähä..

I kväll blir det Partii Partii, de kommer lite tjejjer hit så ska vi gå ut sen!
Blir nog trevligt!

Nu ska ja städa o fixa lite!

Puss&Kram


RSS 2.0