Min dag

Idag är det min dag :D

Firandet började redan igår! Slutade jobba kl 16, stressade hem & blev glatt överraskad av att Becca hade städat hela min lägenhet från topp till tå <3 Du är fan i mej bäst smulan! Vad skulle jag göra utan dej?
Sen var det bara att sätta igång med tårtorna, gick väl sådär att vispa grädde med degvispen :P Blev några vändor till Statoil och många upprörda samtal till Pappi :P haha stressad som en tok, men det blev ju bra tillslut!









Fick bland annat en ridlektion (där av ridspöt på bilden), biljetter till Mia skäringer, Tack tjejer kommer bli klockrent! Sen fick jag ett spa kit från make up store, presentkort, tofflor, kjell vatten, kjellkraft, Kjell bok (av min käre bror så klart), pengar, en jätte fin korg med ihop plock med "carro saker" JÄTTE FINT! å massa massa annat fint

Tack så jätte mkt för allt fint jag fick & för att ni kom <3

Senare kom Becca med vinarn i högsta hugg & världens finaste presenter!
Bäst äru! A dä äruu <3




Fick det här fina collaget som hon så fint pysslat ihop (så va hon ju tvungen att ta med baywatch bilden) haha
Sen fick jag en jätte fin fotoram med ett kort på mina 2 busar & en as snygg svart kjol med skinn detaljer från Zara!
Tack älskade vän!



Sedan kom Dado & company förbi en sväng så fick vi skjuts ner till Munken där träffade vi Patte mfl så gick vi vidare till manesa! Väntade in 12 slaget, gick sedan vidare till Otten/Hugo (sprang lite emellan) :P

Hade inte planerat att gå ut alls, bara ha en lugn vin mysar kväll å ladda inför i kväll men det blir aldrig som man tänkt sig :P Hade ju dock en jätte trevlig kväll, men det fick vi ju sota för idag när Vickan kommer & sliter upp dörren & skriker av garv!! (Då hade vi glömt slänga sopppåsen som stod utanför dörren å skatjävlarna hade slitit upp den så de låg skräp över hela min uteplats!! VART ÄR KAMERAN SKRIKER HON DET FÖRSTA HON GÖR! hahaha





Hahha Det här var vad Vickan möttes av när hon kom hem till mig i morse alltså, en sönderskräpad uteplats & två bakisnötter i sängen! haha..
-Tjejer var det hårt igår eller? Ligger soppor över hela gårn :P Vad har ni gjort igentligen HAHAHA!!

Sen blev det tjejsnackmys i sängen med mina 2 älsklingar, lyssnade av alla mobilsvar med från natten, bästa var nog från Engdahl som pratat in kl 4 på natten när han var påväg hem från krogen å hade en av sina alla kärleksförklaringar haha söt äru! Tack gubben! Sen Fick jag ett lite oväntat samtal med skönsång så högtalarn åkte på :-) Blev glatt överraskad iaf! :-)

Nu sitter vi i mitt kök & har ätit frukost, Becca håller på & städar (som vanligt hos mig) Becca får snart ett nervsammanbrott & vill typ döda min mobil som har pipit hela natten och morgonen! JAG VERKLIGEN HATAR DIN IPHONE! asså ja vet att du fyller år men asså det här... Carro, stäng av den!! snälla... hahaha sötnöt!!!

Så nu ska ja slita mig från mobilen & datan ett tag och hjälpa till med städningen & sen blir det stan en snabbis innan det blir hem och förbereda allt inför kvällen!

To night is the night!!!


Tack alla fina människor som grattar mig på min dag <3

Puss


nattligt besök

Igårkväll hade vi sex and the city möte (Sv, Tomas, Dennis & Nelson) på kungskebaben (bytte ställe för omväxlingsskull) haha. Innan det var vi en sväng på Fräcka och snacka skit med grabbarna grus, Rawad åker ju till Kina idag så vi va ju tvugna att ta farväl!

Sen åkte jag & Vickan till Maxi och handlade lite, (fick hugg som vi körde hem till stan) haha!!
Sen blev det att åka hem och slänga sig på sängen med en godispåse och datorn!
Helt plötsligt plingar det på dörren (jag öppnar aldrig när det ringer på dörren då ja inte har nått kikhål) Så jag ligger kvar stel som en pinne och vågar knappt andas! (det kunde ju vart en våltäktsman eller yxmördare lixom) Men så ringer det i mobilen å så var det ju bara lilla Becca & Bonzo som kom och överskade mig! Så jag fick nattligt besök av mina små älsklingar! Nu på morgonen tog vi en promenad till centrum och köpte frukost och snart ska vi bege oss ner till stan! Måste hitta något fint att ha på mig tills på lördag :D Sen är det ju massor som måste handlas!!!

Nu måste vi kila!

Puss&Kram


Hugo

Hade världens beslutsångest i onsdags, hade bara planerat att ligga hemma o ta de lungt men sen övertalade Javi mig att följa med på fest å så blev det! Hamnade hos Martin krulltott! :) Hade en sjukt rolig kväll, träffade mkt nytt och roligt folk! De spontana kvällarna brukar vara de som blir roligast :D


Javier & Martin!

Hamnade sedan på Hugo och där dansade vi till stängning och sedan blev det Mc donalds mat för det var det enda som var öppet! Missade ju dock efterfesten när Javi bjudit på en rock konsert och lekt ninja! haha
Får väl dra till Norge för att få se den reprisen nu :P  

Nu är iaf min kära fru hemma från Turkiet! Känns skönt att ha henne hemma igen!

Den här helgen blir lugn... väldigt lugn! Jobbar nämligen hela helgen!
Laddar till nästa helg ist då blir det att fira min födelsedag!!! :D Wihuu!


Nu ska jag ta tag i mitt diskberg innan jag åker tillbaka till jobbet!

Å så lite Tinie Tempah i högtalarna så går det nog bättre!
 

    


Puss&Kram


Beslutsångest


Pannkaksmys eller Hugo?





Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Gubben i lådan





Höst & Melissa Horn




Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt

/Melissa Horn










Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

/Melissa Horn










Din sol har landat I mitt knä och gått sönder
Våra rader trillar ur och ligger kvar
Jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant vi var aldrig kära I varann de bara kändes likadant

Såna som vi med lyckan mitt I sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar
Men du finns I mina drömmar när jag sover
Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör
Jag andas in och det känns som första gången
Du håller om mig och jag vågar hålla kvar

Hur ska det gå?

/Melissa Horn






Tisdag

Idag har jag haft en riktig mysar dag med Becca! Men vi har även hunnit med lite vettiga saker oxå :)
Det är nämligen så att mitt vänstra halvlyse på bilen pajjat, å det var ju inte så enkelt som att byta vilken lampa som helst å det var ju inte en vanlig lampa som på alla andra bilar utan det skulle ju va en sån där xenon lampa förstår ni :P
Å det visade sig att de inte var ett dugg billiga heller, som vanliga lampor på vanliga bilar!!!! FAN!
En liten jäkla lampa för typ 1000 kr, fatta hur mkt smink eller drinkar på krogen (som becca sa) å annat roligt man kunnat lägga de pengarna på! Men ajja, nu har ju ja sån tur att jag har bröderna Gharib nere på AG:S bilverkstad som ställer upp i vått o torrt, så Johnny ringde och beställde en lampa från Åby biltillbehör som ja fick hans rabatt på sen hjälpte lille Emil mig att byta den.. :D Jag & Becca hade ju tänkt att göra det själva, men då skrattade de bara åt oss, å vi förstod varför sedan när han börja plocka dän saker o skruva o ha sej, det hade vi nog aldrig klarat av du Becca :P

Tack, vad skulle jag göra utan er?! :D

Efter det blev jag & Becca sjukt sugna på Tacos så vi åkte & handlade alla ingredienser å åkte hem till mig & började svulla!
Efter ett tag säger Becca:
-Shiit Carro du är ju verkligen grym på att äta tacos! Hur viker du ditt bröd igentligen? Mitt ser ut som en ubåt.
Å du har inte ens behövt använda din servett, å du har inte spillt nått på tallriken.... (säger söta lilla Becca som sitter där med sin ubåt till taco å fullt med servetter o spill från ubåten) hahaah så himla söt!

Har suttit hela kvällen o försökt komma på vad den här låten heter, Becca har väl messat halva sin telefonbok å frågat vad låten heter som de sjunger om en ferarri i.. Fick dock bara till svar: Becca vad har du rökt? hahaha..
 


Avslutade vår mys dag med en kvällspromenad & nu ska jag bege mig mot jobbet, ska nämligen jobba natt i natt!
Det var länge sen nu men de ska nog gå bra! Trivs ju bäst med att jobba nätter men segt nu när man vant sig vid att jobba dag...

Tack för idag bästa Rebecca Linnea Philipson



Enjoy this moment, this moment is your life!


Puss&Kram




fredagen

I fredags satt vi lite folk hemma hos mig, hade tänkt att bara dricka lite vin men det blev visst mer än så & det slutade med en riktig fest! Väldigt roligt hade vi iaf! :)









Spontant & Kul! :)

Nu ska jag krypa till sängs & försöka sova lite!


Puss&Kram


vilken lördag

I går satt vi några tjejer hemma hos Pemme och drack vin, jätte trevligt! Sedan begav vi oss ner till Munken men där var det ju fullt som vanligt så det var bara att knalla vidare... Till Dehli... haha.. japp där hamnade vi, precis som på den gamla goa tiden å drack shottskannor.. (Obs, vi dansade inte på borden) haha..
Efter Dehli blev det Grand där vi hälsade på mina kära vakter & bartendrar :D Blev lite dans också innan vi begav oss bort till Otten :D








Tack för en super rolig kväll!



Idag har jag vart med mina grabbar k3 å käkat bakismat på Babel, sedan har jag vart med Jon och tittat på hans nya lägenhet :-) Jätte fin!

Nej nu ska jag åka & köpa dipp å dra hem till Moa o söndagsmysa lite :-)

Puss&Kram


Munken

Kom precis hem från Munken, suttit & snackat lite gojja med Becca & Anna, trevligt trevligt :D



Körde Vickan till flyget förut oxå, jag kan inte fatta att jag var mer nervös än henne, jag var helt hispig! haha
"fan Carro du är värre än min mamma" Luuugn nu! hahaha :P
Jag blir ju så orolig när hon ska ut på äventyr utan mig, å vem ska nu hålla koll på mig här hemma? haha...

Vickan har iaf redan lyckats med att supa sig full sms:a mig från planet, & betala övervikt på resväskan! Bra jobbat! :D

 
Jag gjorde iaf ett tappert försök att få plats i Maggie (Vickans resväska)

Saknar dig redan Sv!! <3



Har varit väldigt dålig på att uppdatera den här veckan har jobbat väldigt mkt!
I tisdags var jag däremot ledig, då sov Becca & Bonzo hos migsen var jag på stan med Sara Becca & Anna, blev en fika på Fräcka sen ett varv på stan, Sen sallad på Pause!

Köpte en ny brun utan sol från Parymeri L! Det var Anna & Becca som tipsade mig om den så den måste provas!
Sen köpte jag även ny hårinpackning från Hårvårdsbaren!




Nej nu måste jag hoppa i säng, börjar tidigt i morgon!

Puss&Kram



Årets fest

Här kommer en bild bomb från Brorsans & Linus 50års fest!














Tack brorsan & Linus för en jätte trevlig & lyckad fest! :D


Fredag

Äntligen fredag! Men det känns som att det är typ måndag eller nått :P Det blev ju som en helg dag i tisdags!
Helt spontan kväll! Började med att jag blev våldgästad utav Rawad & Paul, sen åkte sambouka flaskan fram av någon lustig anledning, i nästa sekund var vi på systemet & på coop å handlade mat!
Sedan åkte jag & träffade bästa Becca & tog ett glas vin på Manesa och pratade skit! Jätte mysigt! 
Sedan mötte ja upp grabbarna grus hemma hos mig igen! Paul stod för matlagningen! hasselbackare med fläskytterfilé :D Dyng gott!
Maten var väl klar kl 1 på natten eller nått :P haha
Klockan bara sprang iväg, drack vin (sprit, öl, shots, wishey) endå fram till morgonen..
Tack för en trevlig kväll grabbar, spontant är alltid roligt!
(är endå ganska glad att vi inte drog till sthlm som var vår första plan, med tanke på att ja börja jobba kl 16 dagen efter och mådde väl inte sådär jätte bra)









Idag vaknade jag av att BonzoBus lade sig på mitt huvud :P Sötaste hunden ja vet! Så mysigt att ha er här, mina godingar <3 Tog en promenad & hämtade Beccas bil nu på morgonen innan hon åkte iväg till jobbet!

I kväll blir det käk på Athena med Vickan, Maria & deras mormor Gull-Britt! Hon har nämligen fyllt år så vi tänkte bjuda ut henne och sedan ta med henne till Manesa på en drink :D Bästa Mormorn, Hel skön!



Trevlig kväll gott folk!

Puss&Kram


Chokladbollsbak & filmmys

Idag har jag bakat chokladbollar och lyckats kladda ner hela tangentbordet med chokladbollssmet :-P (svårt att hålla fingrarna borta från datorn tillomed när ja bakar) Nördvarning :-P

Sedan kom Becca & Bonzo hit så har vi varit på en långpromenad genom stan och nu ska vi slå på Man on fire!
Vi båda har sett den filmen förut men den är ju så bra! (Becca & jag är experter på att se samma film flera ggr) Undrar hur många ggr vi sett twilight filmerna :-P haha...

Beccas å min lyssna sönder kvälls låt :D



Sen ska ja vi krypa ner & skeda i min säng alla 3!
MysPys<3


Nej nu blir de film!

Puss&Kram


Lintottdesign.se

Nu jäklar är hemsidan igång!
 www.Lintottdesign.se

Det är nämligen så att min tjejkompis Sandra Har startat ett eget företag!
Hon syr bland annat jätte fina barnkläder så som klänningar, mössor mm.

Kika gärna in, hemsidan är inte riktigt klar ännu men bara att hålla utkik om ni är sugna på att beställa :D



Måndag

Idag sov jag läääänge.. Vickan ringde och väckte mig kl 10, men jag somnade om och vaknade igen 12.30 :P
Så himlans skönt! Länge sen ja fick sova ut ordentligt!

Har iaf hunnit med en promenad till Ica och nu ska jag snart bege mig till jobbet!

Här kommer lite bilder på det som fick följa med oss hem från vår lilla roadtrip!

Mamma köpte bland annat den här fina skylten som fick sitta på ytterdörren där hemma!


Jag köpte lite prylar till köket, självklart med rosor på :)


Nej nu måste ja kila iväg till jobbet!


Enjoy this moment this moment is your life!


Puss&Kram




Höst

Idag har jag och Vickan haft en härlig dag i solen! Tog en promenad och myste runt bland alla höstlöv!









Sedan åkte jag ut till Svärtinge på söndagsmiddag med familjen!
Porterstek bjöds det på, riktigt gott!


Igår var ja mamma & pappa på en liten roadtrip, var bland annat i Vingåker! Köpte massa fina saker till köket!
Ska ta kort å visa i morgon om jag får tid! Men nu ropar sängen på mig, är helt slut i kroppen efter jobbpasset på Grand i natt, snacka om stress! Men hade en riktigt rolig kväll :)

Kika gärna in på min & Vickans blogg:
www.svsp.blogg.se


NattiNatti




Lägenheten

Nu har jag äntligen tagit tag i att städa lägenheten så nu har jag fotat lite eftersom det var efterfrågan på det :)







Sådär nu måste ja kila, ska på IFK i kväll med Sv!


Enjoy this moment, this moment is your life


Puss&Kram



RSS 2.0