Början på något nytt

Nu har jag & Vickan precis kommit hem från vårat lilla möte med Joakim & Pierre!
Det här kommer nog bli jätte bra & definitivt roligt :D

Tog lite ironi bilder i studion med, Lite jul tema :P (döö då tomte jävel) haha..


Nu ska jag krypa i säng, i morgon väntas jobb 07-16
Sen ska jag träffa Sandra Pettersson, de va länge sen nu så de ska bli trevligt!

God natt gott folk!

Puss&Kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin bild! Vart har ni tagit den?

2010-12-15 @ 13:48:37
Postat av: sara

vart jobbar du ?:)

2010-12-15 @ 21:25:36
Postat av: Anonym

hur har råd att åka till miami när du springer på krogen var och varannan dag, får fortkörningsböter och jobbar på pensiohem?

2010-12-16 @ 11:29:52
Postat av: Carro

Tack så mkt, den är tagen i "red studio" Jocke och Pirres studio. Det var inte planerat utan mer en plojjgrejj vi fick för oss när vi var där på möte och fick syn på en tomte luva så tog vi lite skämt foton :P



Jag jobbar för tillfället inom vården på ett gruppboende som undersköterska (alltså inget pensiohem) Sen jobbar jag lite exta i garderober, förut på Grand och Bacchus nu har jag även börjat jobba på Hugo i garderoben! :)



Våran miami resa kommer inte att kosta skjortan eftersom vi fick tag på billiga biljetter och kommer att bo hos vänner där :) Det behöver inte heller kosta skjortan att gå ut på krogen ofta, Gratis inträde sen är det ju upp till en själv hur mkt man vill göra av med i baren, jag är ute ofta men kan inte påstå att det blir några dyra ute kvällar.. Sen känns det ju när man åker på fortkörningsböter å biljen pajjar men det är smällar man får ta och jag försöker alltid spara så jag ser till att ha en buffert när sådanna saker händer! Så som svar på din fråga, jag ser till att rätta munnen efter matsäcken, det är ju inte direkt så att jag går och tar lån för att resa och festa!

2010-12-16 @ 13:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0