naglar


Godisnaglar
Handmodell: Cattis


Franskmanikyr med blå stenar
Handmodell: Linda


Fransk med blommor och rosa pärlor
Handmodell: Viktoria Sv


2011-07-14

Igår hade jag & Malin min "lillasyster" en riktig kvalitetskväll! Vi satt hos mig drack vin pratade skit & så gjorde jag hennes naglar, hår & smink! Jättefint blev det :)
Sedan gick vi vidare till Malins kompisar och sedan vidare till Hugo. Där träffade jag på Moa å tjejerna så efter ett tag tröttnade jag & Moa så vi drog till Mc Donalds å käka sen tog vi en taxi hem till mig!

Idag har jag & Moa legat i sängen halva dan, sen åkte jag & träffade Melina på nya salongen som var jätte fin, kommer troligtvis att flytta in på måndag med mina grejer där :)
Det kommer verkligen bli super snyggt när det blir klart!

Sedan har jag lämnat bilen hos Jonas som ska laga den åt mig så den blir väl färdig i morgon någon gång ska bli så skönt att äntligen få köra sin egen bil igen!

Nu ska ja hoppa in i duschen och göra mig iordning för i kväll blir det middag och vin hos Becca :)


Puss&Kram


naglar


Ljusrosaglittriga
Handmodell: Elin Alkehed

Limegrönglittriga
Handmodell: Amanda Larsen

Aquablåglittriga
Handmodell: Madeleine Lindell


thailand

Spontanbokade precis en resa till Thailand :)

Tobbe ska ju åka till Afrika, kambodja, Vietnamn, Thailand, Nya zeeland mm i ca 4 månader så jag måste ju åka och möta upp honom i Thailand i 2 veckor iaf! Hur skulle jag annars klara mig :P

Åker 5 september så jag hoppas ja får ledigt från jobbet nu :P:)


naglar

Rosaglittriga
Handmodell: SofiaFörstärkning på egen nagel
Blå/svartglitter med citroner
Handmodell: Louise Tjäder


Helgen

Jobbade hela helgen men lördagkvällen följde jag med tjejerna och Cedda till nyöppningen av Wasa. Där var det som det brukar, varmt, trångt och massa konstigt folk. Så efter att Maria sjungit Summer of 69 över hela wasas uteservering så knallade vi vidare till Trädgårn. Även där var det mycket folk, men jag gick hem skapligt eftersom jag började jobba tidigt på söndagen och sen är det ingen höjdare att vara nykter bland en massa onyktra roddare :P

Efter att jag sluta jobbet kl 13 på söndagen så åkte jag ut till Tobbe och hans pappa i Arkösund, de höll på att snickra på stugan (tobbes å min blivande sommarstuga) Så när ja kom dit fick jag oxå på mig ett par snickarbyxor så fick jag agera målare :D Senare på kvällen så blev det grillat och Tobbe tog sig ett premiär dopp i det 20 grader kalla vattnet :PMåndagen hade Tobbe tagit ledigt så då tog vi en roadtrip till Sthlm! Först fixade vi Visum till Tanzania av världens tjurigaste bitterfi**a! Sedan åt vi på god resturang och shoppade lite kläder, avslutade även dagen med att köpa med oss varsin Subway macka hem :)
Jätte mysig dag (om man bortser från bitterfi**an och alla bilköer :P)

I dag har jag jobbat och när jag sluta så hade jag 3 st nagelkunder och nu sitter jag och väntar på Sandra som ska komma hit så ska vi mysa i soffan och gluffsa chips :)

Trevlig kväll gott folk, lägger upp bilder på naglarna senare :)


/C.S


Naglar


Grönglittriga
Handmodell: Rebecca Linnea PilipsonVitglittriga med citroner
Handmodell: Zcilla MahovichBlåglittriga
Handmodell: Emma Lager
Den underbara sommaren

RSS 2.0