biljävel

Igår var inte riktigt min dag...
För er som inte vet så är jag typ känd för att ha otur med bilen, min älskade bil som jag köpte för ca 3 år sedan!
Jag tror jag lagt ner mer pengar på att laga den än vad ja köpte den för snart :P Helt sjukt. Och varje gång alla säger sälj den tänker jag: men nu har jag ju lagat den, vad skulle mer kunna gå sönder? Nu har ja ju lagt ner massa pengar på att laga den så nu håller den ju! Men nej, den rasar hela tiden, å det är inga små summor vi pratar om...
Jag hade precis lagat den å bytt däck, bromsskivor mm inför besiktningen förra veckan, sen igår när jag var på väg hem till Vicki för att äta lunch med henne och Rebecca så ställde jag bilen nere på hennes gata där man tydligen inte får stå så hon bad mig gå ut och flytta på den och  när ja ska göra de då startar den inte.
Hopp tänkte jag soppa torrt.. Sen när vi står där och försöker få igång den kommer det fram en snubbe som ville vara lite matcho och hjälpa till! Gud va snällt tänkte vi! Men det hela slutade med att han höll på att spränga hela min bil i luften.. Han pillade och styrde å hämta startkablar och kopplade fel så det började brinna och ryka.. Sen sa han bara: Nee ni tjejer de här gick ju inte, ni får testa å tanka.. Sen åkte han..
Där stod vi, Piff & Puff hungriga och arga.. Vi testade med att hämta bensin å fylla på men inte fasen starta den för det! Så vi ringde vår räddande ängel Emil Gharib :) Så nu står bilen på AGS bilverkstad IGEN. Borde inte jag få klippkort snart? :P
Sedan gick jag hem och gjorde nya naglar på Ida och efter det kom världens bästa Tobbe hit med vit choklad och mat från Meze! Då kändes allting betydligt bättre :)

För er som inte testat att smälta vit choklad och hälla över jordgubbar. GÖR DET!
Sjukt vad gott det är!

Idag är jag uppe med tuppen, ja & Vickii körde Emil och min bil till verkstan kl 06 i morse.
Så börjar ja jobba kl 12.30 så tänkte att det är onödigt att gå och lägga mig bättre att försöka få ut nått av dagen :)

Ha en bra dag allihopa!

/C.S


Kommentarer
Postat av: kalleeee

hahahhahaha.. vilken jäkla otur du har gumman tycker synd om dej :) har ju sagt åt dej att sälja högen ;-)

2011-06-22 @ 09:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0