Onsdag!

100% Natt..
Nu har ja börjat jobba natt, rätt soft men har lyckats vända på dygnet totalt, kan inte somna på nätterna när ja är ledig, somnar på morgonen när Micke börjar jobbet kl 6, sen sover ja till kl 1 om dagarna =/ Ligger o kollar på sex in the city mitt i natten. haha Micke blir tokig! men asså det är skit svårt.. Ska jobba natt i natt o i morron natt..

Ullared!
Jupp på Lörda bär det av, så kuul! inte för att ja behöver något speciellt men det är bara så skönt att komma iväg, o shoppa!!.. En liten roadtripp.. :)

Idag har ja varit duktig lagat mat och städat! ska snart iväg till gymmet innan ja går på natten..


Betneèr & Lasse W

Ja vad ska man säga? Det har varit en kalas helg, tråkigt att den är över! =/
Fredas var ja anna o sandra på Betneer, kul som fan asså han är ju så jäkla skööön. kul som fan!

Lördan Var det ju Winnerbäck, förfesta hos mej, sen körde bror oss till mässhallen, tokigt mycket bilar! tokigt mycket folk! & tokigt kallt om fötterna hahah.. Korv är ju rätt gott eller vad säger du Anna? haha..
Efter det var vi så jävla party sugna så vi drog hahah.. ojj sorry anna men det var nog sista låten.. eller?? hahah..
Asså han är ju kung o konseren var ju bra o så men jaja.. hahah.. Drog hem till Mads och drack vidare..
Var sugen på kebab hela kvällen, var nog det ända ja tjata om tror ja haha.. Annars var kvällen helt ok, körde lite partytricks i baren :) hahah lakritsshotts över hela mej o erika :) haha.. Erika var full som en kastrull. Hittade henne sovandes i en soffa inne på Otten.. lilla gumman :) inte lätt... sen Var vi så fyllehungriga så då fick ja min önskan igenom :) KEBAB! Erika köpte Pizza o i taxin hem kunde hon inte hålla sig, haha det imma igen på rutan av den varma pizzan! haha.. så pinsam.
Hem o käka kebab väcka Micke så ja fick prata av mej lite :) hah sen decka i sängen.. Dan efter var inte lika rolig när man skulle upp o jobba kl 12. ingen höjdare.

Gänget :)

image21

Krangel Bulten Kalle Anna Sandra Jag Emla o Jonny
På min 20 års fest
yeah!

Måndag

Då var den helgen avklarad oxå! Fredas hade ja 20 års fest i rugbylokalen, var jäkligt kul faktiskt, värsta draget :) hahah..tills förstärkaren dog vid kl 12. då blev det lite segt. haha.. Tack så mkt alla ni som var där och gjorde min 20 års fest så klockren, särskilt tack till pappa peter och pappa christer :) o Mange förståss som hade skrivit så fint!
Lördan var lugn, var i linköping me Micke, köpte en ny jacka.. sen på kvällen va vi ute o slira me kalle o bulten, åkte i kalles mördarbil, det ser ut som en sån som är med i gammla skräckfilmer.. haha..
Så var det ju alla helgons helg så vi satte lite ljus på kyrkogårn till morfar bland annat..
Söndan var det taccokväll i svärtinge me mamma pappa brorsan fia micke pappaPeter o fredda :) o så såg vi på ensam mamma söker finalen :) jajemen..
Nu ser man bara fram emot nästa helg..

RSS 2.0