hej då sverige

Sitter nu i bilen på väg till Arlanda! Första stoppet blir Amsterdam (kan bli intressant) Sedan åker vi vidare till Miami där vi ska fira nyår och träffa Marie :)

Hoppas Vickiii har koll för det har INTE jag :P

Hur ska detta sluta? Yrväder 1 & 2 på nya äventyr i den stora vida världen :D



Gott nytt år på er!


Enjoy this moment, this moment is your life!


/Sv & Sp




Juldagen

Riktigt lyckad Juldag måste jag säga! Vi blev först sminkade i studion av Söta Daniella från Mist Sthlm sedan firade vi att hemsidan öppnat och skålade med champange!
Begav oss senare ner mot Otten, där vi fotade och delade ut små lappar om hemsidan :)
Jag och Jocke tog ett varv in på Hugo med men gick ganska snabbt tillbaka in på Otten där festandet fortsatte!





















Det var lite bilder från kvällen :) Hoppas alla andra hade lika trevligt som vi :)



Söndagen var det dax för Maskinen att uppträda på Hugo så då var vi där Ja, Vickii, Jocke & Pierre!
Efter konserten gjorde vi en snabb intervju med Uno innan vi minglade oss hemmåt, alltså en nykter kväll då vi båda jobbade idag! Jag fick dock sjukanmäla mig för ja sov inget på hela natten och åkte på feber å en rejäl förkylning :( Sådär lagom till resan å allt! Känner oss lite oroliga oxå eftersom det är massa flyg som är inställda vi är lite rädda att vi ska få fira nyår på nån kall flygplats i Amsterdam ist för i Miami :P De vore ju rätt illa!


Fin bakgrundsbild va? hahaha 


Idag har jag legat hemma på soffan hela dagen och tittat på Rädda Willy :)
Papps kom förbi med nya proppar med så nu funkar lamporna här igen :D
Bashar kom även förbi å lämnade en sak som han tyckte vi skulle ha med oss till Amsterdam & Miami!
Tårgas! haha så snäll, hoppas dock inte att vi behöver använda den men man ska alltid vara på den säkra sidan tyckte han :)
De är lite oroliga nu när yrvädrena ska ut i stora vida världen :P


Håller på att packa lite men det är så svårt att veta va man ska packa :P Vad vill man ha på sig där? Ska man ta med vinterjackan? va åker ja i för skor? ja ni vet allt de där...

Nu ska ja kurera mig med c-vitamin så jag pallar att packa de sista å växla pengar i morgon

Puss&Kram




Julstress

Allting känns väldigt stressigt och rörigt för tillfället! Det är mkt som händer just nu och jag hinner knappt med mig själv känner jag.. Insåg idag att det bara är 1 vecka kvar tills vi åker... 1 VECKA!! insåg även att det är julafon i övermorgon.. Paniken bara växer, får inhandla de sista i morgon innan jobbet! Har jobbat kväll hela veckan vilket innebär att man inte hinner med så mkt :/ Börjar 13 å innan det hinner man inte gör många knop..

I måndags var jag ledig så då åkte jag och Vickan runt å satte upp reklam om hemsidan på gymnasieskolorna!
Det var roligt att hälsa på sin gamla skola och sina gamla lärare på haga gymnasiet :) De kom glatt ihåg oss, speciellt Vickan! :P 
Citerar våran So lärare:
-Ja du Viktoria det roligaste minnet jag har av dig var när du sa att du inte kunde komma och skriva prov för att du skulle till frisören då... hahahahha

Efter vi fart runt på skolorna åkte vi ner på stan och mötte upp Jocke, för då var det dax för att prova ut klänningar till kvällens fotografering som Jc sponsrade oss med till hemsidan! Så jag & Vickan fick varsina jätte fina klänningar. Tack så mkt Jc city och tack Jocke :)

Fotograferingen gick jätte bra men eftersom det vart sent å vi var trötta så slutade det med massa flams och bus vilket resulterade i lite plojjbilder!
Bjuder här på "Pierres Angels bilden"




Idag hade vi julklappsbyte på jobbet och så åt vi skinksmörgås och gröt :)
Fick ett elektroniskt present kort som man kan använda i nästan vilken butik som helst, så jag funderar på att använda det på Nelly.se
Skicka efter ett par nya skor eller en klänning kanske :)


Väntar även på ansökningsblanketten från Nail Pro Store de skulle skicka hem den till mig i veckan, men eftersom ja fortfarande är skriven i Svärtinge så får ja vänta tills i morgon då ja ska ut dit på kvällen för att fira lilljul med familjen! :)

Jag har nu bestämt mig, jag ska utbilda mig till nagelterapeut och har tittat på 2 st olika utbildningar! Den ena är här i Norrköping på 8 veckor och den andra är i Göteborg 10 dagars, med praktik hemma..
Lutar väl åt att det blir den i Norrköping så jag kan jobba kvar på mitt jobb samtidigt under utbildningen, men det knepiga är att jag inte vet hur mitt schema kommer att se ut efter sista Januari :(
Jag har fått ett erbjudande om att få hyra in mig i Melinas salong Hypnotic eyes på skolgatan vilket jag tycker är jätte roligt och något jag verkligen känner att jag vill göra! Så nu är det bara köra på!
Förhoppningsvis kommer jag kunna balansera detta med mitt andra jobb så jag inte behöver säga upp min fasta tjänst eller ta tjäntstledigt, men det är sånt jag får se längre fram!
En sak i taget :)

Har ju även börjat jobba lite på Hugo, har jag sagt det?
Provjobbade förra onsdagen å det var riktigt roligt, så kommer börja jobba där när vi kommer hem från Miami :)
Jobb, jobb å åter jobb! Det är mkt nu :)

Nej nu måste jag få mig min skönhetssömn, i morgon blir det en snabbsväng på stan med Becca innan jobbet!


Enjoy this moment, this moment is your life!

Puss&Kram


Lördag :)

Igår var det Fest hos Nelson med grabbarna! Jag & Vickan tog med oss Cilla & Jossan å lite tjejer dit sen gick vi vidare ut till Otten! Där var det ett jäkla drag, mkt roligt folk!
Träffade Kalle, Bulten Tomma å gänget, riktigt kul att träffa dem å de tyckte tydligen desamma då de lyfte upp mig och kastade upp mig i luften :) Det värsta var att de fick för sig att göra samma sak fast på dansgolvet å så råkar de tappa mig rakt ner i golvet PLADASK! ajj som fan INTE OKEY! hahah.. När ja vaknade i morse hade jag en bula mitt i pannan (av mitt glas som landa mitt i pannan) blåmärken över hela kroppen och en öm rygg! :P
Tack grabbar ;-P




Ja ni vilken kväll, riktigt roligt!
Är lite nyfiken på vimmelbilderna som Jocke tog där på Otten, haha de blev ju endel om man säger så :P
Får åka ner å kika på dem i morgon innan de publiceras :D

Ja, för i morgon är jag ledig å när Vickan slutar kl 14, då är det fullt upp!
Vi ska åka runt på gymnasieskolorna å sätta upp affischer och dela ut visitkort!
Sen på kvällen ska vi fotta till hemsidan i studion!
Det är mkt som ska göras innan den stora premiären 26/12 :)

För er som har missat vad det handlar om så är det såhär att Jag och Vickan har blivit tillfrågade att hjälpa till med Norrköpings nya nöjesportal: NkpgByNight.se ihop med Jocke och Pierre!

På hemsidan kommer ni finna nattklubbarnas alla vimmelbilder, events, tips, rapporter mm!
Jag och Vickan kommer även att ha en egen spalt på sidan där vi rapporterar om events, klubbarna mm.

Så håll utkik :)



Enjoy this moment, this moment is your life!

Puss&Kram


Rom bom bom bom Man Down....



Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down

Oh mama mama mama
I just shot a man down


Riktigt grym låt, gillar verkligen Rihannas nyaste album!


Början på något nytt

Nu har jag & Vickan precis kommit hem från vårat lilla möte med Joakim & Pierre!
Det här kommer nog bli jätte bra & definitivt roligt :D

Tog lite ironi bilder i studion med, Lite jul tema :P (döö då tomte jävel) haha..


Nu ska jag krypa i säng, i morgon väntas jobb 07-16
Sen ska jag träffa Sandra Pettersson, de va länge sen nu så de ska bli trevligt!

God natt gott folk!

Puss&Kram


torsdag-söndag

Blev en riktig håll i gång helg, haft fullt upp både dag som natt!

I torsdags vart det Munken med Rawad & Rygge sen hämta ja upp Vickan så drog vi till Hugo för att titta på Daniel Adams Ray! Helt ok kväll, var dock nykter eftersom jag jobbade tidigt på fredagsmorgonen..
Fredagen skulle vara en lugn fredag men Becca övertalade mig kl. 23 på kvällen att vi skulle gå ut så vi korkade upp 23.30 och hamnade sedan på Otten :) Följde sedan med hem till Mackes syrras hus på efterfest, väldigt trevligt eftersom vi inte hunnit förfesta så fick de bli efterfest till kl 7 på morgonen ist :P

Lördagen var det bara att gå upp skapligt även fast vi inte sovit mkt jag & Becca, så hade vi fullt med jobb framför oss! Vi håller nämligen på att renovera i hennes lägenhet! Så jag Becca & Ida ägnade hela lördagen åt att spackla, sandpappra & måla hela Beccas vardagsrum :) Å fint de blev det, känner mig oerhört stolt att vi klarade av detta HELT själva :) Vi såg dock ut som 3 gråhåriga kärringar av allt slipdamm å målarfärg överallt :P
När vi sedan var klara åkte vi hem och gjorde oss iordning för middag och vin hos Anna! Jätte trevligt (förutom att min vinflaska exploderade i Annas hand) Vi lyssnade på gamla godingar på youtube och drack vin & shotts!
Tog sedan en taxi till Otten där vi mötte upp Vickan & Emelie, sen blev det även en trip till Hugo innan stängning!
Avslutade kvällen på Mc donalds sen kom snälla James å körde hem mig, men kvällen slutade inte där, Vickan ringde och var söllskaps sjuk så jag bad ist James att köra mig dit så jag fick tillbringa natten med min älskade fru :) Jag deckade dock de första ja gjorde när ja kom dit.. la mig i sängen på rygg, med händerna på bröstet helt svartklädd med smink å allt på! Sen låg ja så, i samma ställning hela natten rörde inte en fena.. Vickan as garva när hon vakna å såg denna syn.. Såg ut som att jag låg å sov på min egen begravning :P
 Men hon va inte mkt bättre hon, hon hade sovit i sin bikini? vart fan va hon å semestra på natten kan man ju undra? Sen vaknade vi även med Otten hunden mellan oss, Vickan hur kommer det sig, snodde du otten hunden?
Den får du allt ta å lämna tillbax på sin plats i stora baren :P

Söndagen tillbringade vi ihop med Vickans mamma & mormor, vi var på Hc och julshoppade!
Lyckades tappa bort mormor Gullan där bland alla affärer, men vi hittade henne tillslut så vi slapp att be dem ropa ut i högtalarna efter henne :P Sen handlade ja & Vickan tacos så vi åkte hem till henne å käka sen blev de en riktig mys kväll :)

Idag har jag vart på stan och fikat med mina kära vän Sandra B. Blev pasta på Fräcka & massor med prat!
Kändes väldigt skönt att få träffa dig efter allt och är stolt över att du är så himla stark och positiv som du är!
jag älskar dig min vän <3

Nu ligger jag hemma hos Vickan och laddar ner musik, väntar på att James ska komma hit å hänga lite med oss innan fotbollen börjar.. Sen ska ja & Vickan ner på ett möte :D Kan bli intressant!

Återkommer med bilder från helgen under morgondagen!

Hittade dock de här bilderna på ottens hemsida från i lördags :P


Ovinder & Jag :P


Emelie, jag & Vickan med Otten hunden :)


Puss&Kram



Man blir ju bara sååå glaaaaad






Tänkte bränna en ny skiva till bilen har ni några bra låt tips?



Tisdag

Idag har jag & James (min nya bundis) varit på Ikea, shoppat lite smått och gott till lägenheten å lite julklappar!
Så käka vi köttbullar för han har aldrig ätit det på ikea förut. (vem har inte de lixom? de är ju för faan tradition)

Lyssna sönder den här låten både på dit och hemvägen, sen har den satt sig på våra hjärnor!



Igår bokade jag & Vickan hotellnatt i Amsterdam, ska ju mellan landa där innan Miami :)
Ska bli kul att se lite utav Amsterdam oxå :)


Å i morgon släpper vi nästa bomb, vi har mkt i görningen nu!



Enjoy this moment, this moment is your life!




lördag

Igår vart det en sväng på stan med Erika Milia & Jossan sen åkte jag & plockade upp Vickan från jobbet så uträttade vi lite ärenden och sen blev det fika möte på Cafe Brodway med jätte goda chokladpannkakor :)

Den här helgen blir dock väldigt lugn för min del jag jobbar nämligen natt HELA helgen..
Det värsta är att jag har värsta fest suget å är på parthumör.. :P
Men jag får spara mig till nästa helg!







Nu ska jag möta upp Vickan så ska vi fixa lite innan hon drar på lagfest å ja till jobbet!

Trevlig lördagkväll gott folk


Puss&Kram




˙·٠•●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ älska livet Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

När du väl byter dina negativa tankar mot positiva kommer du att börja få positiva resultat.

˙·٠•●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ älska livet Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙



Bjuder på 2 filmtips




Killers & The bounty hunter, de va riktigt roliga båda 2!

Nej nu måste jag sova, vi har mkt att stå i i morgon :)

Puss&Kram


älska livet

Är från och med nu en nytänkande människa!

Jag tappade mobilen i snön och kör fast med bilen 3 ggr på samma dag men vad gör väl det, folk har det värre...

Jag vill uppnå en förändring i mina relationer börjar den förändringen med mig själv

Det är inte fel på livet, det är fel på det egna jaget. Endast jag påverkar mitt eget liv

Att ständigt vara negativ är som att leva baklänges

Det är många som inte vet hur bra de har det.
Däremot vet de hur bra andra har det


Det jag kan förändra är hur jag uppfattar andra människor. Människor förändras när jag ändrar uppfattning om dem, så hur väljer du att se på människor?

Varje tanke och fantasi jag har påverkar min kropp rent fysiskt.Om jag dag efter dag fokuserar på en tragisk händelse påverkar det mig fysiologiskt på ett sätt. Tänker jag dagligen istället på en händelse som är glädjerik och härlig, påverkar det min kropp på ett helt annat sätt. Jag påverkar mig genom de tankar jag väljer att tänka.
Vad jag tänker om mig själv och hur jag ser på mig själv har betydelse


Om människor som inte förstår varandra, åtmistone förstår att de inte förstår varandra, då förstår de varandra bättre än när de - utan att förstå varandra - inte ens förstår att de inte förstår varandra


Älska livet


Tänk vad man kan lära sig av att träffa nya människor



Känner mig oerhört positiv och glad idag!
Nu ska jag ut och skrapa rutorna på bilen och röra mig ner mot stan för att ta en lunch med Nadia!
Önskar alla läsare en trevlig dag!

Puss&Kram




RSS 2.0