måndag!!

update fredag:
Blev drive in Bio på MediaMarkt med Micke, Figge o hans tjej :) Satt nercabat o kolla på filmen Hairspray!  sen var det söta små pojkar som åkte inlines o delade ut gratis popcorn o läsk! såå himlans söta, så de fick en slant av oss ändå :) Men orkade inte se klart hela filmen då vi mötte upp jonny o kalle o åkte till donken o käka! Sen blev det hemgång för min del, börja ju jobba kl 07 på lördan..

update lördag:
Först jobbade ja nåra timmar på dan, sen åkte ja hem o sov nåra timmar (Det behövdes) Sen vare party på gång, åkte o hämtade sandra o mange, vi käka pizza o kebab hos oss, + rökte vattenpipa på balkongen :)
Sen gick vi vidare hem till bror & Fia, jätte trevligt! Erik spelade gitarr o så sjöng vi allsång :) 
Sen när var vi på ingång till palace, Mange ska betala i garderoben slänger upp pengarna på disken, o blir i nästa sekund utslängd?! Att slänga upp pengarna på bardisken istället för att ge pengarna i handen är tydligen drygt och respektlöst mot han som jobbar där så ni som ska betala i garderboben i palace nästa gång var snälla o ge pengarna i handen då!
Dumma vakt jävel, styk skulle du ha! Allt du var ute efter var lite drama, o få visa din makt!!
Arga som bin bad vi om att få tillbaka våra pengar o jackor så drog alla vi därifrån, hamnade tillslut på cromwell där vi dansade loss o hade roligt :) Tilläggas borde även att ja var helt sjukt full.. mådde inte helt bra på söndan när ja skulle upp kl 10 på morronen :// Det måste ha berott på den där starka välkomsdrinken som bestod av endast sprit o socker o frukt!! Men jäklar så god den var!

  
  

Update Söndag:
jobbade som sagt nåra timmar på morronen, helt död..
Är du trött idag Caroline? Ehhm aa har sovit lite dåligt i natt ...haha
Sen åkte ja o Micke o köpte massa godis o mat o hade myskväll, kolla på Sanningensögonblick, helt sinnessjukt program!

Update Måndag:
har varit i skolan, sitter nu hemma o väntar på Erika.. Det som har hänt är helt ofattbart! Hur fan kunde han? Vi finns här för dej gumman!! Älskar dej!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hahaaha Fan vilken kväll! HAHA Vet inte om jag ska skratta eller gråta...!? Mest skratta för det va så himla trevligt! Vi hörs ju snart! Puss puss

2008-04-28 @ 18:49:15
URL: http://maximilliansmamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0