Torsdag

Hemsk natt, går inge vidare att sova när man är genomförkyld o knappt kan andas o när man har en snarkande karl brevid sig! Ush!

Hände en rätt rolig grejj nyss :) Ja sitter o pratar me Madde i telefon, sen ringer det nån på dörren, så ja viskar till Madde att det säkert är nån elsnubbe eller nått som vill in o fixa med elen, men ja vill inte öppna då ja ligger i soffan i pyamas, ja smiter in i sovrummet o fortsätter att prata så att de inte ska höras lika mkt, "el snubben" ger sig inte utan förtsätter att ringa på och rycker i handtaget! sen ringer hemtelefon så den gömmer ja under kudden så det inte ska höras så mkt.  Jag hör hur han blir agressivare o börjar banka på dörren å då blir ja rädd o säger till Madde att ja måste ringa till Micke! När ja lagt på ser ja att ja fått ett sms : Öppna då ditt cp! haha då var det Micke som stått utanför o glömmt nycklarna på jobbet :) hahaha.. grannarna trodde väl att vi va osams o att ja vägra släppa in honom! :) Synd att titta i nyckelhålet nästa gång! haha..

Ska snart bege mig till min sista lektion i skolan sen har vi jullov :) Skönt! Å i kväll blir det klassfest o sen Harrys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0