Lördag

Vakna nyss, ska snart iväg o shoppa en morsdags present till Mickes mamma, ska åka dit idag o sova över tills i morrn!

Igår piffade ja till min jeans jacka, sydde på ett veckat sidenband i rosa! Fick idén av Monica en tjej som vi intervjuade i ett skolarbete, hon hade gjort något liknande på sin jacka! Jätte fint!


Nästa projekt blir en Vit/blå randig klänning som ja ska sy, va o köpte tyg till det igår! Va på jakt efter något snyggt leopardtyg men det fanns inte i stretch :/ Köpte även lite fler snygga sidenband i olika färger!

Åkte på värsta magkatarren igår kväll, slarva med maten som vanligt men va ju med Micke, Bulten, Kalle å Glenn å
vi skulle åka å käka men det kom saker emellan hela tiden å de skulle åka o slänga skräp på tippen, sen skulle det rökas o lalalala.. När vi väl kom till Max typ 23.00 slängde ja i mej maten o så blev det typ ännu värre! Faan att ja aldrig lär mej!! Men idag är det bättre iaf! :)

Så jäkla coola skor, vill ha allihopa!!


Nej nu ska ja hoppa in i duschen å sen bär det av till Eskilstuna!
Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Kan bara tänka mig hur kreativ du är just nu o är jättenyfiken på att se vad du tillverkat! =) Blev så inspirerad efter att ha pratat med dig igår att jag åkte in till tygvaruhuset o köpte tyg o sidenband jag mä! Men här blir det dock inga kläder, det får DU, Stylista, stå för! =) Vi ses SNART!!!!!! (För denna tjejen i magen verkar vara lika envis som sin bror och inte komma ut en dag för tidigt!!!) =) PUSS

2009-06-09 @ 18:52:55
URL: http://maximilliansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0