Sämst

Ja men ibland är livet så, man orkar inte alltid vara på topp & blogga varje dag :) naaee..
Även fast mitt jobb inte är speciellt ansträngande så tar det på krafterna, jag har inte varit så här trött på flera år!
Men att sitta framför en dataskärm kan vara ansträngande det med, speciellt för ögonen kl 06.30 på morgonen :S Undrar hur många gäspningar man drar på första timman där?! :) Igår fick ja värsta städ rycket & gjorde vår lilla kontorshörna jätte fin! Fläkten var lixom i det stadiet att om man skulle sätta på den så skulle man få hela fejjat fullt med dammråttor! Så nu känns det lite bättre!
Den här helgen skulle igentligen ja o Vickan (frugan/blondie) gått & sett Busta Ryhms på Otten men hon skulle jobba på Ladies Night, så nu har vi ist bestämt att nästa helg så blir det förfest hos Becca med massa tjejjer :) Så den här helgen tänkte ja faktiskt skulle få bli VIT! Men nu håller Madde & Dado på o tjatar om att vi ska ha fest hos Dado i morgon :S Skulle ju va jäkligt kul men fan karln kommer krivera på mig här hemma då! Så i morgon kanske det ist blir bio & resturang? & lördag blir det middag & mys i Svärtinge! Å ja behöver verkligen sooova! När man festar på helgen så blir man ju inte direkt utvilad!
Shhit ja känner att ja inte riktigt hänger med, hinner inte träffa alla vänner & nära & kära som ja vill.. Farmor tillexempel, världens sötaste & skönaste farmor, det var hur länghe sen som helst! Så dåligt! Det här måste ja ta tag i!

Igår när ja Madde & Sandra var & bada bastu & simma så fick ja kramp i foten så ja gick upp o skulle sätta mig ett tag så somna ja på stolen, sittandes, då är man trött! Orkade inte ens bry mig om vad folk tyckte om att ja satt där o sov.. haha.. Är man trött så är man..

Annars har det inte hänt så mkt, Micke har trimmat bilen, så nu går den som ett skott :) Ja däremot har inte hittat nån bil ännu :( börjar bli stressigt för snart åker pärlan in i garage :S Å då kommer vi inte till jööbbet!

Nää nu ska ja laga mat, duscha & kolla på idol!!

sweet dreams!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0