Söndag

Den här helgen har bara sprungit iväg! I fredags var det Idol mys hos Hanna & Glenn med Becca, Alec & Micke! Köpte massa godis, läsk & chips&dipp SÅKLART! De va ju fredags mys ju! Bästa på hela kvällen var nog endå när ja & hanna körde Mc drivern å skulle handla mat åt grabbarna, har nog inte garvat så mkt i hela mitt liv! Ni som känner Hanna kan nog tänka er hur det lät när hon skulle beställa mat med gulletussanröst & driver sönder den stackars killen, inge pinsamt när vi fick köra fram till luckan & skulle betala han visste inte vart han skulle ta vägen stackarn ;) hahah så himla roligt, Tack för att du finns Hanna & bjuder på dig själv! Livet blir ju så himla mycket roligare när du drar igång :) <3

Hur som helst så hade Micke ringt på en bil åt mig som HAN tyckte att ja skulle ha en blå saab 93 VIGGEN! Ska tydligen va bra, men ja kände att det inte kändes helt rätt, visst den va fiin å så men kändes som en pojkbil, å va faan ska ja med 280 häst till? Så igår morse så var det typ bestämt att vi skulle åka o köpa den, men så tjura ja ihop å sa att faan ja vill inte ha den bilen det är du som vill ha den! Så tillslut fick ja honom till att kolla efter en sista gång om det inte fanns nått annat! Å så hittade vi drömbilen, en sån ja alltid sagt att ja vill ha! Som då brorsan hann före med att köpa men de skiter ja i för ja ville ha före ;) Så Micke ringde & lyckades pruta ner den 10 000kr :) Wihhuu, problemet va bara att bilen fanns i Helsingborg.. Men va faan vi satte oss på X2000 förstaklass o drog till Helsingborg :) En mysig lite roadtripp! Tanken var att vi skulle ta in på hotell & äta HOTELLFRULLE men när vi va klara med bilaffären så ville vi bara hem! 40 mil hemmifrån bara! Men vi körde & det gick faktiskt rätt fort, jävligt skön bil att åka långt i :) Så nu är ja super nöjd! Men mest nöjd är nog Micke för han är o putsar på den nu! Måste dock ut o kolla vad han styr med för vet att han vill åt mina USA lysen men dom ger han faan i! :)








My Black Pearl :)

Nej nu ska ja ut i det fiina höst vädret & kolla vad karln styr med sen blir självklart Yr söndag ute i Svärtinge!
Älskar våra slappa söndagar, ingen vet riktigt vad vi pratar om eller gör alla är bara så trötta eller bakis å allt va det är, men god mat & gott sällskap det är det alltid iaf! :)
Ska ringa bror min (Som ja tror är ganska sur nu) ;) Å fråga om de ska med ut till våra päron :)

Puss&Kram


Kommentarer
Postat av: Pamela

Söööta ni är mitt hjärta!roligt att du äntligen hittat en bil.måste ses snart saknar ju dig!!!Puss puss

2009-10-18 @ 12:15:48
Postat av: sarase

nämen carrobarro :D när ska vi ut o glida i din skönhet? :D PUSS

2009-10-18 @ 12:55:07
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Åh får man fråga vart du köpt dina jätte fina nitarmband?:)

2009-10-27 @ 13:52:46
Postat av: carro

De är från Lindex båda två, tror dock inte att de finns kvar, var rätt länge sen ja köpte dom!

2009-10-28 @ 16:18:43
URL: http://carolinespetz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0