Sova kanske

Mm ska nog gå & knoppa snart så det fortare blir lördag, men då blir det ju även fortare söndag vilket innebär att det fortfare blir måndag?...... eller va? Nä nu blev de konstigt!

Det blev inte så mkt utav den där Idolkvällen i dag, Hanna, ja Stina & Nelly var på Maxi & brännde runt, Ja köpte en ny klänning som ja tänkte ha i morgon från Cubus! Med paljetter! (sällan) ....... Sen köpte vi godis & på hemvägen stanna vi till & köpte med oss kebab & pizza, så när vi kom hem till grabbarna var Idol typ slut! Vi hann ju iaf se snabbrepriserna & utröstningen :) Men idol är lite överskattat, blir lite irriterad på alla små fjortisar som sitter nere vid scenen & skriker, gråter & messar helt hysteriskt! Asså helt sjukt, så va aldrig en annan i den åldern.. Men vi kom fram till att de måste bero på taskig uppväxt! haha som allt annat!
Annars har det varit en trevlig kväll, även fast Hanna & Stina mådde lite psykiskt dåligt där ett tag, Stina pga att hon köpt en fundation som var SJUKT dyr + en ny parfym även den SJUKT dyr :) Hanna mådde mer dåligt över att hon va rädd för att bli hämtad av farbror Polisen pga en incident som inträffade när hon skulle hämta Stina & Nelly! haha så sjuukt! Du kan nog vara lugn Hanni <3

Elton & Nelly var så himla söta, Nelly bossa järnet med Elton, Nää Eltooon sitt ner, Så Elton reees på deeejj! Höör du va ja säger Elton?.. Kom dååå.. haha Sen lekte de med Glenns mobil & råka ringa upp nån jobbarkompis, & det tog ett tag innan vi koppla att de hade ringt upp nån & pratade med :) Hörde en svag röst i telefonen, Hallå? Är det nån där? hallå? hahah..

Sen ringde frugan som fått ryck & fått för sig att gå ut! PÅ EN FREDAG?! Så det var bara & sätta sig i bilen & ställa upp som fylle chaufför :) Men vad gör man inte för sin älskade fru? ;) Bara du inte bangar i morrn nu för då jäklar!


Nej nu ska ja tänka på refrängen, Va nyss & slängde ut hemmanycklarna från balkongen så karln kommer in i kväll, han har nämligen slarvat bort sina egna! Händer ungefär 1 gång i veckan om inte mer.. Å de måste ligga nån stans i lägenheten men vaaar? Ska de va så svårt att lägga dom på samma ställe jämt? Tydligt det!




Nej God natt på er gott folk!


Kommentarer
Postat av: sarase

hihi den där titta jag också på :) så himla fin! Jag vet att den passar dig sjukt bra!!!ville med ha den juu! men jag får bannemej inte köpa fler klänningar nu ;( Puss på dig sötnos!!!!!!!

2009-10-25 @ 15:23:45
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: thess

Tack snälla gumman, blev helnöjd med bilderna, så roligt att ha & blicka tillbaka på sen när man saknar kaggen för mkt =P



Jätte fin klänning du köpte =) är ju sååå fint med paljetter, längtar tills jag kan börja köpa en massa fina kläder igen whii.



Ha det gott KRAMIS.

2009-10-25 @ 23:20:16
URL: http://prinsesstess.blogg.se/
Postat av: sarase

saknar dina uppdateringar juu. sötnos! puss

2009-11-02 @ 20:03:06
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0